Elke maand zetten we twee Europese bestemmingen voor u in de kijker!
Montenegro

​Montenegro ligt op 2 uur vliegen van Brussel en is een mooie combinatie van zee, bergen en een rijke cultuur. Tijdens de oorlog in Joegoslavië is dit land grotendeels gespaard gebleven waardoor er nog tal van historische schatten op u liggen te wachten. 
​Denk hierbij aan het door Unesco beschermde Kotor, of het eiland Sveti Stefan of laat u onderdompelen in de prachtige natuur van het Skadarmeer en de Tara Canyon. 
​Hotels zijn gericht op gezinnen met kinderen, koppels en avonturiers! 
​Vanaf € 482 per persoon inclusief vluchten en verblijf in een 3* hotel half pension 8 dagen / 7 nachten (op basis van beschikbaarheid, verschillende data mogelijk)


Neem contact op met Katrijns Reisboetiek in Paal - Beringen voor een voorstel op maat: 

Slovenië

Een zeer mooi alternatief voor Oostenrijk of Italië is Slovenië. Het enige land ter wereld met LOVE in de naam. En dat verdient het zeker en vast! Het is een land om verliefd op te worden! 
​Je kan kiezen voor een vakantie in de Julische Alpen of genieten van een strandvakantie aan de kust in Portoroz of Bernardin. Je kan een bezoek brengen aan de trainingschool van de Lipizanerpaarden of wandelen door de Postonjagrotten. 
​Vergeet zeker de hoofdstad Ljubljana niet!


​Vanaf € 302 per persoon op basis van een verblijf in een 3* hotel met ontbijt(8 dagen / 7 nachten met de eigen wagen
(op basis van beschikbaarheid, verschillende data mogelijk)

Neem contact op met Katrijns Reisboetiek in Paal - Beringen voor een voorstel op maat: