Elke maand zetten we twee Europese bestemmingen voor u in de kijker!
Chalkidiki

Schiereiland in Noordoost-Griekenland en nog ongerept voor de westerse toeristen. Vooral gekend bij de Griekse inwoners als toevluchtsoord in de warme zomermaanden. Ontdek idyllische dorpjes en parelwitte zandstranden naast een azuurblauwe zee. Hotels in kamer en ontbijt, half pension en all inclusive. Aanrader voor wie het andere Griekenland wil ontdekken en weg wil van de drukkere eilanden. 

Vanaf € 571 per persoon inclusief vluchten, transfers ter plaatse en 3* hotel in half pension. (8 dagen / 7 nachten, op basis van beschikbaarheid, verschillende data mogelijk)

Neem contact op met Katrijns Reisboetiek in Paal - Beringen voor een voorstel op maat: 

Kroatië

Ongerepte natuur, middeleeuwse stadjes, prachtige baaitjes, werelderfgoed en nog zoveel meer! Kroatië heeft het allemaal. Het noorden van het land is perfect te bereiken met de eigen wagen en het zuiden bereik je na een vlucht van ongeveer 2 uur. Hier voel je je één met de natuur en kan je een dag op het strand liggen zonder een ander tegen te komen. Vergeet ook zeker de heerlijke wijnen niet te proeven!

Vanaf € 370 per persoon met de eigen wagen verblijf in een 4* hotel in half pension. (8 dagen / 7 nachten, op basis van beschikbaarheid, verschillende data mogelijk)

Neem contact op met Katrijns Reisboetiek in Paal - Beringen voor een voorstel op maat: