Elke maand zetten wij twee cruises voor u in de kijker!
Middellandse Zee MSC Opera
​De wereld ontdekken vanop een luxeschip. Ga aan boord in één van de mediterrane havens en geniet een week lang van de gastronomie en de service van een cruiseschip. Overdag meer je aan en ontdek je Firenze, Genua, Marseille, Mahon Menorca, Cagliari Sardinië, Valletta Malta en Messina Sicilië. Boek een excursie via de rederij of ga op eigen houtje op ontdekking in deze prachtige steden. Aan boord verblijf je in vol pension met optie tot all inclusive. 

​Vanaf € 649 per persoon 8 dagen / 7 nachten in een binnenkajuit in vol pension inclusief havengelden. (verschillende afvaarten en routes mogelijk, op basis van beschikbaarheid)

Neem contact op met Katrijns Reisboetiek in Paal - Beringen voor een voorstel op maat: 

Baltische Staten
Norwegian Breakaway
​Ga te water van dit unieke schip in Warnemünde of Kopenhagen en ontdek een ongekende wereld. Vaar naar Tallinn Estland, Stockholm Zweden, Helsinki Finland en Sint-Petersburg Rusland. 
​Overnacht op één van de grootste schepen ter wereld met o.a. een ijsbar, glijbanen en een heus touwenparcours. Bij NCL verblijf je in all inclusive, waardoor ook de dranken en fooien inbegrepen zijn in je reis. 


​Vanaf € 949 per persoon 10 dagen / 9 nachten in een binnenkajuit in all inclusive inclusief fooien en havengelden. (verschillende afvaarten en routes mogelijk, op basis van beschikbaarheid)


Neem contact op met Katrijns Reisboetiek in Paal - Beringen voor een voorstel op maat: